Hair & beauty Tolbert

Hairextensions

Great lengths geeft je een nieuwe look

Great Lengths is natuurhaar.

Great Lengths is van nature glanzend en veerkrachtig. Dat kan alleen door de ultieme haarkwaliteit van 100% natuurhaar. Alle haarschubjes zijn aanwezig en dientengevolge is het haar op groeirichting geselecteerd. Bij normaal dagelijks onderhoud gaat het haar niet knopen.

Great Lengths beschadigd het eigen haar niet

Great Lengths beschadigt het eigen haar absoluut niet. Bij een volumebehandeling beschermt Great Lengths zelfs het eigen haar doordat allerlei andere behandelingen overbodig zijn. Kortom je bent happy met je haar. Een Great Lengths behandeling kan alleen bij een erkende Great Lengths kapsalon.

Great Lengths is je eigen haar

De aanhechting aan het eigen haar is uniek door de bevestiging met polymeren. Dit kunststofje heeft nagenoeg de eigen­schappen van ons eigen haar. Door de wijze van bevestigen behoudt ieder zijn eigen lifestyle. Bij kleuring of omvorming van het eigen haar is het om technische redenen nood­zakelijk één week voor of één week na het aanbrengen van Great Lengths dit uit te voeren. Voor meer informatie kunt u altijd bij ons langs komen. In de salon hebben wij een fotoboek met verschillende kapsels, die wij de afgelopen jaren hebben gecreeerd.

Afbeeldingsresultaat voor great lengths