Hair & beauty Tolbert

Alterna

Healthy hair begint met Alterna,

DAVINES

Bella Italia! Met de producten van Davines heeft u het beste op het gebied van Italiaanse haarverzorging in handen. Italiaanse vrouwen weten al jaren dat dit eigentijdse merk het beste levert voor spectaculair haar. Davines is in de jaren tachtig opgericht door de Bollati familie in Parma en staat voor kwaliteit, duurzaamheid en schoonheid.

Alle producten van Davines zijn op basis van hoogwaardige, natuurlijke ingrediënten en gericht op specifieke haar- en hoofdhuidbehoeften. Voor de ontwikkeling van de producten gebruikt Davines 100% duurzame energie en de verpakkingen zijn van recyclebaar materiaal. Ook wordt er niet op dieren getest.

ESSENTIAL HAIRCARE

Essential Haircare producten zijn er voor alle haartypen, van chemisch overbehandeld haar tot kroes en onhandelbaar haar. De serie bestaat uit optimale, rijke formules op basis van natuurlijke ingrediënten. De producten zijn stuk voor stuk afgestemd op een bepaald haartype.  

NATURAL TECH

Natural Tech biedt innovatieve oplossingen voor haar- en hoofdhuidproblemen. De producten bevatten ingrediënten van hoogwaardige kwaliteit en zijn puur natuur. Voor alle haartypen zijn er specifieke shampoos, conditioners en maskers.

DAVINES STYLING

Davines heeft ook een uitgebreide lijn met luxe stylingproducten om uw haarstijl te perfectioneren. Uw haar wordt daarnaast aanvullend gevoed, verzorgd en beschermd. Met speciale poeders, zoals Texturizing Dust, kunt u onmiddellijk volume en textuur creëren voor een gedefinieerde look. Daarnaast zijn er sprays, verschillende soorten wax, gels en hair clays. Hiermee creëert u altijd een prachtige coupe voor elke gelegenheid.