Laat uw haar onze zorg zijn


Uw schoonheid staat centraal

Vern

Bij Kapsalon Hair & Beauty knippen we met de nieuwste trendscharen "VERN". De sensatie uit Taiwan. Deze techniek bestaat uit twee of meer op elkaar gestapelde scharen, waarmee supertrendy kapsels kunnen worden gecreëerd.

Een unieke techniek

Door verschillende scharen apart en aaneengeschakeld te gebruiken kunnen we knippen, uitdunnen en vorm geven in één keer. Door 2 a 3 scharen tegelijk te gebruiken kan ieder type haar geknipt worden. Dun haar krijgt nu echt volume. Dik haar valt mooi en gelijkwaardig. Krullend en golvend haar krijgt een luchtig effect, en steil haar krijgt meer beweging. Een techniek met vele mogelijkheden, die bij ons ook niet meer is weg te denken. Door regelmatig trainingen te volgen, hebben we altijd genoeg inspiratie, tips en ideeen, om van ieder kapsel wat bijzonders te creeren met een geheel eigen look.

Hairweaving

Djarling Hair is 100% natuur haar, duurzaam, niet zichtbaar en heel comfortabel. Het zit niet strak op je hoofdhuid en het gewicht wordt goed verdeeld. Om te beginnen maken we een heel fijn vlechtje dicht tegen de hoofdhuid. Hieraan bevestigen we de banen Djarling Hair. Het aantal banen is afhankelijk van de wens van de klant, maar ook de kwaliteit en conditie van eigen haar.

Het resultaat is een natuurlijke look. Het toegevoegde haar smelt samen met het eigen haar, zodat we geen streepjes of strengeltjes zien en je kunt het haar normaal borstelen, wassen, stylen en zelfs opsteken. Djarling Hair voelt als je eigen haar.

Naast haarverlening kunnen we ook heel makkelijk volume maken. Het blijkt vaak de oplossing te zijn voor vrouwen en tieners met tijdelijk dunner haar(stress) of natuurlijk dun haar. Maar glamourlooks kunnen we natuurlijk creëren. Volg onze insta-pagina zo blijf je altijd op de hoogte van onze hairweaving en zie je vele voobeelden  Kapsalon.hair.beauty  

Meer weten?
0594 510 199

Hair & Beauty Tolbert - Vern