Hair & Beauty Tolbert

Ik ben Marjon Veenhuizen. Ondernemer, 45 jaar en 24/7 bezig met mode. Midden in het dorp Tolbert (Groningen) opende ik in 2000 kapsalon Hair & Beauty. 

Mijn droom achterna!

Al snel wist ik "ik wil meer" een totaalconcept voor de klant. Een kapsalon, schoonheidssalon, visagieruimte / kleuradvies een winkel met kleding en accessoires. Ik ging mijn droom achterna en in 2009 verhuisden we naar een groter pand in Tolbert. Ik kocht kleding in, bouwde een website en online shop en regelde alles zelf. Inmiddels heb ik een heel tof en gezellig team achter mij staan.

Bij Hair & Beauty is altijd genieten.

Kom je bij ons binnen dan krijg je direct een warm gevoel . Aandacht en persoonlijkheid staat bij ons op nummer 1 .Iedereen heeft bij ons zijn specialiteit, zo hebben we Color-stylisten, Hairweave-stylisten, Krul-stylisten. elke kapster zijn specialiteit en blinkt hier in uit. Door het geven van een eerlijk haar advies ga je met een nieuwe Look en blij gevoel naar huis. Wij maken van je bezoek een echte beleving en geven je een heerlijk relax moment die jij verdient!

En wil je het plaatje compleet, dan breng je ook direct een bezoek aan onze schoonheidssalon, kapsalon of visagieruimte.

 

Wij je meer van ons weten volg ons dan op Instagram