Hair & beauty Tolbert

Marc Inbane

Marc Inbane

Marc Inbane Natural Tanning Spray

 

De Marc Inbane Natural Tanning Spray zit vol met plantaardige en voedende ingrediënten, zoals Aloë Vera, Ginkgo en Vitamine E. De Marc Inbane Natural Tanning Spray is geschikt voor veelvuldig gebruik, droogt snel, geeft geen vlekken of strepen en is geheel veilig te gebruiken. Deze zelfbruiner wordt daarom ook graag gebruikt door kappers, huidspecialisten en visagisten. De spray is gemakkelijk aan te brengen, geschikt voor alle huidtypen en kan over het hele lichaam gebruikt worden. Één flacon is tot wel 60 keer te gebruiken voor het gezicht en de hals.

  • Gemakkelijk aan te brengen
  • Kleur die tot wel vijf dagen houdt
  • Geheel veilig te gebruiken
 • Geeft een egaal resultaat zonder vlekken
 •  

 

Marc Inbane Tanning Handschoen (Glove)

 

De Marc Inbane Natural Tanning Glove is speciaal ontwikkeld om de Marc Inbane Natural Tanning Spray aan te brengen op moeilijke bereikbare plekken, denk bijvoorbeeld aan de achterkant van het been. De handschoen is van uitstekende, zachte kwaliteit. Dankzij de fijn, geperfectioneerde microvezelstructuur worden zelfbruinende crèmes of sprays snel en egaal verdeeld over de huid en worden vlekken en strepen voorkomen

 

 • Speciaal ontwikkeld voor de Marc Inbane Natural Tanning Spray
 • Voorkomt vlekken en strepen
 • Ideaal voor moeilijk bereikbare plekken

 

Welke producten van Marc Inbane moeten we allemaal thuis hebben?

 

1) Als je die instant Ibiza-kleur wilt, is de bekroonde Natural Tanning Spray een musthave. En natuurlijk onze tools voor perfecte, gelijkmatige en streepvrije resultaten op het lichaam (met de Glove) of gezicht en handen (met Powder- of Kabuki brush)

2) Als u een meer subtiele zonnige gloed wilt die op ieders wens kan worden afgestemd, is Perle de Soleil uw match! De tanning druppels zorgen ervoor dat u zich tijdens het tannen aan uw huidverzorgingsregime kunt houden. Meng de druppels eenvoudig met je favoriete moisturizer, bodylotion of zonnebrandcrème om een op maat gemaakte en natuurlijk ogende teint te creëren.

3) Gebruik de Black exfoliator om onzuiverheden te verwijderen en het huidoppervlak egaal te maken voordat u bruiningsproducten gebruikt.