Hair & beauty Tolbert

Scrub & Rub

Scrub & Rub…bath, body & wellness

Een stralende gladde zachte huid binnen 5 minuten.

 

Scrub & Rub heeft luxe, ambachtelijke met de hand gemaakte welness producten uit Engeland verkrijgbaar in verschillende heerlijke wellness geuren. Pure verwennerij! Alle producten zijn SLS- en parabenen vrij. Alleen de beste en meest natuurlijke ingrediënten worden gebruikt zoals bijvoorbeeld pure dode zeezout, natuurlijke cacaoboter en voedende amandelolie. In combinatie met essentiële oliën van de hoogste kwaliteit voor één van de heerlijke geuren.

Dode Zeezout

Bevat veel mineralen en is bovendien verkwikkend en weldadig voor de huid. Ook heeft het als eigenschap dat het de dode huidcellen verwijderd en de huid ontspant.

Amandelolie

Is rijk aan onverzadigde vetzuren, vitaminen (A,B en E) en mineralen. Het is een voedende olie, verdeelt goed over de huid, trekt goed in en reguleert het vochtgehalte van de huid.

Sheabutter

Bevat een hoge dosis van vetzuren, vitaminen ( A en E) en kaneelzuur, een natuurlijke stof is die de huid tegen UV-stralen beschermt, de bloedscirculatie verbeterd en de elasticiteit van de huid bevorderd.

Cacaoboter

Is een uitstekende vocht vasthouder en wed dan ook eeuwen gebruikt om de huid zacht en soepel te houden. Het smelt op lichaamstemperatuur, zodat het gemakkelijk wordt opgenomen in de huid.