Een herstellende leave-in stylingcrème die pluizend haar tegen gaat, het haar hydrateert en een beschermende werking heeft voor alle haartypes. 

Olaplex No.6 Bond Smoother Styling Crème is een herstellende leave-in haarcrème geschikt voor alle haartypes. De geconcentreerde crème heeft een verzachtende werking en is snel in gebruik doordat het niet uitgespoeld hoeft te worden. Door de milde formule is de crème ook geschikt om te gebruiken op gekleurd en chemisch behandeld haar. Deze haarcrème versterkt, hydrateert en maakt het haar glad en soepel. Daarnaast zorgt het product dat de droogtijd na het wassen wordt versneld. Bovendien maakt de crème het haar puisvrij antie .Dit product is extreem geconcentreerd waardoor het haar niet wordt verzwaard na het aanbrengen. 

Belangrijkste kenmerken:

Leave-in

Herstellende werking

Voor alle haartypes

Beschermt het haar 

Natuurlijke en vegan formule

Hydrateert

Elimineert kroezen en oncontroleerbare plukjes

Verzwaart niet

Versterkt het haar

Maakt het haar glad en soepel

Gebruik:

Breng een zeer kleine hoeveelheid van de Olaplex No.6 Bond Smoother Styling Crème aan op vochtig of droog haar. Concentreer het product op de middenlengte tot de uiteinden van het haar. Kam het product goed door voor een gelijkmatige applicatie en style vervolgens zoals gewenst. Voor het beste resultaat gebruik deze haarcrème in combinatie met andere producten van Olaplex.

 

€ 29,95

In mandje